Meny

Vil du pangstarte 2017 med faglig påfyll?

Kjære venner av innovasjonsfaget; medforfattere av Innovasjon i praksis, kunder, IFN-medlemmer, oppdragsgivere, sertifiserte innovatører og samarbeidspartnere. Mandag 9. januar fra klokken 15.00 til 19.00 inviterer vi gode innovasjonskollegaer til ILUMNI. Arrangementet vil foregå i Innocos lokaler i Holbergs gate 1 i Oslo.

2017 vil kreve mye av deg og meg. Vi må innovere raskere og mer radikalt. Vi må bruke egen intelligens for å begripe rekkevidden av den kunstige. Vi må samarbeide bredere og mer globalt. På ILUMNI lader vi hverandre opp for motbakker og oppturer i året som kommer. Vi deler ut en nyttårspose full av overraskelser der du selv er en av dem. Av innhold røper vi blant annet:   

Hvordan næringsliv løfter i flokk og på tvers – Sonja Bordewich

Hvordan kunstig intelligens gjør innovatører enda smartere – Anita Schjøll Brede   

Innovasjon i praksis i Fredrikstad kommune – Torild Marie Nilsen

Interessante fagdiskusjoner og noe å ta med hjem

Det blir også god tid til nerdeprat og nettverking mens vi forsyner oss av mat og drikke. Det blir mulig å fortsette kvelden med en bytur for de som vil.

Klikk her for å melde deg på. Det er begrenset med plasser, så vær rask. Ta kontakt med Monica om du har spørsmål (monica@innoco.no/470 50 666). Påmeldingsfrist er torsdag 5. januar.

Vi håper å se deg 9. januar og ønsker deg i mellomtiden godt nyttår!   

Hilsen Sjur, Katinka, Monica, Klaus, Synniva og Gustav.

Innoco_stripe

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *
Legg igjen kommentar