Meny

Vil du dele kontor med oss?

Illustrasjon: Andreas Iversen

Er du en innovativ og kreativ sjel? Trenger du kontorplass?

Innovasjonshøyden er stor der ildsjeler og ulike spesialiteter møtes. Da kan én pluss én bli mer enn fem. Innoco har ledig kontorplass for deg som tenker du kan utvide vårt innovasjonsmiljø i enda en ny og spennende retning. 

Vi har flere ledige plasser på vårt kontor i Holbergsgate 1, sentralt i Oslo mellom Bislett og St. Hanshaugen. Her kan vi tilby lyse lokaler med åpent landskap, felles lunsj, og ikke minst et innovativt og nyskapende miljø. Du får jobbe i et aktivt og nyskapende miljø med mennesker som gir hverandre inspirasjon og energi. Leien ligger på 1500-2000,- per måned, med en binding på tre måneder.  

Er du interessert? La oss snakke om hvordan én pluss én kan bli fem, eller vel så det. Ta kontakt med katinka@innoco.no eller ring 926 06 800 for vilkår og priser.

Vi ser frem til å høre fra nettopp deg!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *
Legg igjen kommentar

  • Lars Monrad-Krohn
    Posted on 09.12.2016 at 17:47

    Det må være et fristende tilbud for mange, inclusive meg selv som I moden alder jobber med å organisere et prosjekt Some Day, skriver på en håndbok, og drive veiledning av grundere og synes stedet jeg nå leier plass i er litt dyrt., selv om det er bra.

    Reply