Meny

Innovasjonsprogram

Bedriftsinternt innovasjonsprogram // Bransjeprogram // Regionale innovasjonsløft

Kanskje er dere mange og foretrekker å bygge innovasjonskultur og innovasjonskompetanse i egen virksomhet med et skreddersydd program. Er det behov for utvikling i din region eller din bransje?

Vi utvikler program skreddersydd til dine behov og ønsker, enten du vil ha et komprimert og rent faglig opplegg for ledergruppen eller et mer omfattende kurs hvor flere grupper i virksomheten, bransjen eller regionen gjennomfører ulike innovasjonsprosjekter over en lengre periode.

Ønsker du å et skreddersydd program eller lurer du på noe om våre kurs er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 908 34 005 eller e-post klaus@innoco.no.

Kommende program fra oss:

Sertifisert innovatør

Innovasjon i praksis – åpent program våren 2017

Gjør som 300 andre og bli sertifisert innovatør gjennom å delta på våre åpne program; innovasjon i praksis. Dette kurset holdes to ganger i året, og får svært gode tilbakemeldinger fra deltakere både fra næringsliv og offentlige organisasjoner.

Les mer og meld deg på her.


IAB til forside

Innovation Across Borders Hedmark 2016

Bli med på Innovation Across Borders, lær om innovasjon og hospiter en til to uker i en bedrift hvor som helst i verden!

I programmet får du være med på fire samlinger her hjemme med fokus på innovasjon og tjeneste- og produktutvikling.

Les mer og meld deg på her.