Meny

Foredrag

Vi bringer deg gnistrende foredrag innen temaer som innovasjon i praksis, kreativitet, arbeidsglede og entreprenørskap med Norges aller beste foredragsholdere innen innovasjon.

Hvert år holder Innoco over hundre foredrag og presentasjoner for bedrifter og offentlige virksomheter. Våre mål er å inspirere, tilføre energi og skape rom for nytenkning og utfordring. Vi spesiallager hvert foredrag i forhold til hva du ønsker å oppnå;  enten det er starten på en innovasjonssatsing, kreativitet, inspirasjon til en ledergruppe. Foredragene og verktøyene blir alltid tilgjengelige for deltakerne i etterkant av arrangementet.

 

”98,5% av deltakerne som ga tilbakemelding etter BFK konferansen har spesielt fremhevet Sjur sitt innovasjonsforedrag og spørsmål til vår organisasjon som spennende og energigivende.”
– Gro Ekkje, assisterende HR-sjef, mars 2015

 

For mer informasjon eller bestille et foredrag, kontakt partner Klaus Røiri på mail klaus@innoco.no eller på tlf. +47 908 34 005.

Workshop

Ønsker du konkrete resultater fra din innovasjonssamling?

Innoco designer og leverer målrettede og inspirerende workshops som hjelper deg på vei i innovasjonsarbeidet. Vi utvikler og tilpasser alle samlinger etter dine behov.

Du får:

– Praktisk kompetanse

– Konkrete verktøy

– Startpunkt for innovasjonsarbeidet

 

En typisk workshop varer fra en halv til to dager. For mer informasjon eller bestille et foredrag, kontakt: Klaus Røiri på mail klaus@innoco.no eller på tlf. +47 908 34 005.

Vi garanterer at foredragene og workshopene gir faglig påfyll både på det profesjonelle og personlige plan!

workshop footer